vrijdag 15 mei 2015

Fijne momentjes

Hallo daar! Genieten jullie allemaal lekker van het zonnetje? Wij wel. Op Moederdag waren mijn ouders fijn in Amsterdam op bezoek en hebben we heerlijk gegeten en op het terras gezeten. Gisteren, Hemelvaart, was ik bij mijn ouders en vriendlief verraste ons met een snel bezoekje tussen het werken door. Dat zijn de fijne momentjes hoor.

Op naar Amsterdam

Afgelopen dinsdag is mam begonnen met de bestralingen. In het ziekenhuis kwam ze een vriendin van haar tegen die tegen een andere vorm van kanker vecht. Dit eindigde in een gesprek over pruiken ("Mijne valt een beetje uit, jouwes dan?"), moeheid ("soms lijkt het wel of douchen al een hele marathon is") en andere kankergerelateerde ongemakken. Gelukkig kunnen ze beide ook smakelijk lachen om hun verhalen en ervaringen. 

Mam heeft nu drie bestralingen gehad. De huid waar het om gaat ziet er nog rustig uit en zelf voelt ze zich goed. Gisteren hebben we samen drie kwartier gewandeld, wel rustig aan, en dat gaf haar een heel voldaan gevoel. Volgende week heeft mam nog een controle gesprek met de arts. Like, what's up doc? En verder staan er natuurlijk 5 bestralingen op het programma. Woensdag ga ik mee naar Utrecht ter ondersteuning (en ik hoorde dat ze heel lekkere broodjes in het ziekenhuis hebben, winning!). Daarna hebben we een afspraak met een mevrouw/winkel dat gespecialiseerd is in lingerie voor kankerpatiĆ«nten (euhm, weet eigenlijk niet of je dat zo zegt...?). Ook al heeft mam nog maar 1 borst, je moet wel goed voor de dag blijven komen en de boel blijven ondersteunen ;-). Geen idee wat we daar verder kunnen verwachten, maar dat vertel ik jullie volgende week allemaal graag. 

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijn weekend & heb het leven lief.      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten