vrijdag 30 januari 2015

Van on hold naar get started

Deze week is er weinig nieuws en/of spannends te melden. Mams voelt zich inderdaad weet wat beter, maar ze merkte wel dat het herstel langzamer gaat dan bij de eerste chemo. Dat is ook niet gek, want je lichaam krijgt zoveel zooi binnen en dan moet je lijf heel hard werken om dat weer te herstellen. Een gek idee: je zelf ziek maken om beter te worden... 
Laten we toasten op het leven 

vrijdag 23 januari 2015

Van een kale kip kun je niet plukken

Jongens, dit was mij het weekje wel. In de vorige post zei ik al dat het haar van mijn moeder er waarschijnlijk deze week af moest en inderdaad. Afgelopen dinsdag was het chemo- en kapperdag. 


vrijdag 16 januari 2015

Look good, feel better

En we zitten alweer ruim een halve maand in 2015. De tijd gaat best snel in Huize Boeting, want het zijn goede dagen geweest de afgelopen week. Yeah, een beetje blijheid!

Confetti ❥

vrijdag 9 januari 2015

Het zijn de kleine dingen

Deze week hou ik het kort, omdat er gewoonweg (yes) niet zo veel te melden is. Zoals voorspelt ging het na ruim 6 dagen eindelijk wat beter. Niet meteen van yes-dansen-op-tafel-en-wijntjes-drinken, maar er is weer koffie gedronken :).

vrijdag 2 januari 2015

Chemo + Disneyland + nieuw jaar = raar

Lieve allemaal,

Als eerste wens ik jullie een heel fijn 2015 in goede gezondheid en met lieve mensen om je heen. Geniet zo veel je kan. Ik heb het nieuwe jaar ingeluid in Disneyland Parijs. Helaas zonder oliebollen, maar wel met mooie parades en schitterend vuurwerk.