vrijdag 29 mei 2015

Gewoon zomaar

Op deze vrijdag niet een lange blogpost, maar gewoon even een kort positief berichtje. Het gaat goed met mam. Om de bestralingen heen, werkt ze aan haar conditie en doet ze weer lekker haar eigen dingetjes in en om het huis. Volgende week donderdag is de laatste bestraling, woehoe! Dat is de finish voor mam. En ik denk dat ze hem glansrijk gaat halen. Daarna kunnen we ons echt focussen op herstellen & genieten. Vooral genieten. Zonnetje, wijntje, hapje, eindeloos kletsen, lachen en ga zo maar door. Daar kijken we naar uit. 

Regelt iemand de zon?


vrijdag 22 mei 2015

Een dagje mee (be)stralen

Woensdag speelde ik taxichauffeuse voor mam en ging met haar mee naar het UMC voor de bestraling. Daarna had ze een afspraak staan voor een 'echte' borstprothese met bijpassende lingerie. We gingen dus van hot naar her.

Op naar Utrecht. Om 10 voor half 1 had mama de afspraak.

vrijdag 15 mei 2015

Fijne momentjes

Hallo daar! Genieten jullie allemaal lekker van het zonnetje? Wij wel. Op Moederdag waren mijn ouders fijn in Amsterdam op bezoek en hebben we heerlijk gegeten en op het terras gezeten. Gisteren, Hemelvaart, was ik bij mijn ouders en vriendlief verraste ons met een snel bezoekje tussen het werken door. Dat zijn de fijne momentjes hoor.

Op naar Amsterdam

vrijdag 8 mei 2015

Pruik met windkracht 10

Aanstaande dinsdag - 12 mei - staat de eerste van 16 bestralingen gepland. Afgelopen maandag was mam al voor een intakegesprek geweest. Ze gingen toen heel nauwkeurig kijken wat het bestraalde gebied gaat worden. Om mam tijdens de bestralingen snel en makkelijk in de juiste houding te laten liggen, wordt dat gebied gekenmerkt door zwarte puntjes. Een soort mini-tattoo eigenlijk. Dit is heel precies werk, want de straling kan heel veel schade aanrichten op plekken waar dat niet hoeft.